THY'de iki yıl sonra bir ilk! İlk seferini İstanbul'dan Ankara'ya yapacak

Türk Hava Yolları, 2 yıl aranın ardından "B737 MAX" ile ilk uçuşunu yarın İstanbul'dan Ankara'ya icra edecek.

Türk Hava Yolları (THY), 2 yıllık bir aradan sonra filosundaki "Boeing 737 MAX" tipi uçakla ilk seferini yarın İstanbul'dan Ankara'ya yapacak.

Ulusal ve uluslararası havacılık otoriteleri tarafından gerekli uçuş onaylarını alan ve test uçuşları tamamlanan "B737-MAX" uçak tipiyle uçuş, İstanbul Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı arasında icra edilecek.

"TC-LCE" tescilli uçakla icra edilecek "TK2138" sefer sayılı uçuşta yolcularla beraber THY yöneticilerinin de olması bekleniyor.

(AA)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Yunanistan’ı Dağıtan Türk Milli Takımının “Bandırma K.” Sırrı
AKP'li belediyenin arsa oyunu: Her şeyi 3 ayda yaptı
Rusya'nın Kamçatka Yarımadası'nda 7.4 büyüklüğünde deprem!
Meteoroloji açıkladı: Sağanak yağış geliyor
İstanbul'da 20 katlı inşaatta yangın!