Temiz denilen TIR’da 825 kilo uyuşturucu bulundu

Yüksekova Esendere Sınır Kapısında aranan ve temiz olduğu tutanak altına alınan TIR’da Adana’daki aramada 825 kilo uyuşturucu bulundu.

Gümrük Muhafaza Genel Müdürlüğü Narkotik Şube Dairesi, Yüksekova Esendere Kaçakçılık ve Narkotik Şubesine yazı yazarak Mersin plakalı bir TIR'da uyuşturucu olduğu ihbarı yönünde bilgi verdi.

Durdurulan TIR, Esendere’de sınırda, arama hangarında ve Gümrük Muhafaza Müdürlüğünde hazırlanan tutanağa göre didik didik arandı. Hem X Ray, hem narkotik köpeği ve en sonunda yük indirilerek arama yapıldı ve uyuşturucu olmadığı yönünde tutanak tutuldu.

Adana'daki aramada 825 kilo uyuşturucu bulundu

Sözcü’den Saygı Öztürk yazısında, CHP Milletvekili Mahir Polat’ın açıklamasına da yer verdi. Yazıya göre söz konusu tırda Adana’da yapılan aramada 825 kilo uyuşturucu bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Muğla Datça açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem!
Ertuğrul Özkök: Son 75 yıllık tarihimizde Zero Muhalefetin ilk kostümlü provası bugün başlayacak mı?
Tutuklanan Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı
Yargı Halk TV'nin karartılmasına dur dedi
Fatih Altaylı'dan CHP'li 4 belediyeye operasyon hazırlığı iddiası