Tek kelime ile "vahşet" 4 bacağı kesilmiş kedi ölü bulundu...

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde pasajda 4 bacağı kesili halde kedi ölüsü bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken esnaf, kedinin vahşice öldürülmesine tepki gösterdi.

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde pasajda 4 bacağı kesili halde kedi ölüsü bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken esnaf, kedinin vahşice öldürülmesine tepki gösterdi.

Gölcük Merkez Mahallesi Albay Burak Caddesi üzerindeki pasaja sabah saatlerinde dükkanlarını açmaya gelen iş yeri sahipleri, koridorda bacakları kesilmiş kedi ölüsü gördü. Esnaf durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri incelemede bulundu.

Koridorda kan izine rastlanmazken kedinin öldürüldükten sonra pasaja atıldığı ihtimali üzerinde çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameraları incelemeye alındı.

Çevre Doğa ve Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü ekiplerince kedi ölüsü alınırken, duruma tepki gösteren dükkan sahipleri, “Büyü mü yapıyorlar ne yapıyorlar bu ne vahşettir, bu insanlığa sığmaz. Ben insan olarak utanıyorum bu hayvanı böyle görünce. Allah’tan korkunuz yok mu? Günah, bunun vebali var ” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: “Kuymak”, “Hamsi” ve “Salah”… Bu üç kelimeyi hangi “Milli ve Yerli” gazetemizde okudunuz?
Emekli promosyonlarında Ağustos 2026 rakamları belli oldu: İşte banka banka güncel ödeme listesi
İngiliz radyosundan akılalmaz hata: Kral Charles’ın öldüğünü duyurdular
'1,2 milyon liralık gençlik iksiri' iddialarına Ajda Pekkan'dan yanıt
İSKİ'den Beykoz'un bazı mahallelerinde 10 saatlik su kesintisi duyurusu