TBMM'de zehirlenme şüphesi: 100'ü aşkın vekil ve personel hastaneye başvurdu

Meclis'te 100'ü aşkın vekil ve personel, ishal, kusma ve halsizlik gibi şikayetlerle hastaneye başvurdu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM), son iki gündür milletvekilleri ve Meclis personelinden 100'ü aşkın kişi; ishal, kusma ve yoğun halsizlik şikayetleriyle Meclis Hastanesi’ne başvurdu.

Gerçek Gündem'de yer alan habere göre, çok sayıda personel ile bazı milletvekilleri, hastaneye sevk edildi.

Hastaneye sevk edilen Yeniyol Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, "Sabahtan beri sürekli kusuyorum. Dışarıdan hiçbir şey yemedim, Meclis yemekhanesi dışında gıda tüketmedim" dedi. Ün, zehirlenmenin yemekten kaynaklı olduğunu düşünmediğini belirtti.

Zehirlenme sudan kaynaklı mı?

Konuya ilişkin TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığı yetkilileri, "Yemeklerimizde herhangi bir sorun tespit edilmedi. Ancak Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmede, kent genelinde ciddi bir salgın olduğu bilgisi verildi." şeklinde açıklama yaptı.

Zehirlenmenin su kaynaklı olabileceğini ileri sürüldü. Geçtiğimiz haftalarda Meclis çay ocaklarında tasarruf tedbirleri kapsamında damacana su yerine arıtma suyuna geçildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Zeytinli Rock Festivalini Yasaklayan Kaymakam Bu 3 Yeni Fotoğrafa Hiç Bakmasın
Mahfi Eğilmez: “KKM faciası 60 milyar dolarlık zarar yarattı”
Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde
Antalya'da oda başkanı dehşet saçtı... Kadın çalışanı ile arkadaşını öldürüp intihar etti!
Almanya'da Türk kökenli Alman vatandaşı bir genç bir polisi öldürdü