Tayvan’da alışveriş merkezinde patlama: 5 ölü, 7 yaralı

Tayvan’ın Taichung şehrindeki 'Shin Kong Mitsukoshi' alışveriş merkezinin tadilatta olan 12'nci katında bir patlama meydana geldi.

 Tayvan’ın Taichung şehrindeki bir alışveriş merkezinde meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 5 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Tayvan’ın Taichung şehrindeki 'Shin Kong Mitsukoshi' alışveriş merkezinin tadilatta olan 12'nci katında bir patlama meydana geldi. Bölgeye polis, ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiyeden yapılan açıklamada, ilk belirlemelere göre 5 kişinin hayatını kaybettiği, 7 kişinin de yaralandığı belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Muğla Datça açıklarında 5.0 büyüklüğünde deprem!
Ertuğrul Özkök: Son 75 yıllık tarihimizde Zero Muhalefetin ilk kostümlü provası bugün başlayacak mı?
Tutuklanan Muhittin Böcek görevden uzaklaştırıldı
Yargı Halk TV'nin karartılmasına dur dedi
Fatih Altaylı'dan CHP'li 4 belediyeye operasyon hazırlığı iddiası