Tayfun Kahraman'dan mesaj var: Ekrem Başkan kuvvetlidir

Gezi davası tutuklularından şehir plancısı Tayfun Kahraman, Ekrem İmamoğlu'na destek verdi, ön seçim için çağrı yaptı.

Gezi davası tutuklularından şehir plancısı Tayfun Kahraman, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve soruşturmada kapsamında yargılanan İBB çalışanlarına destek verdi. Ön seçim için çağrı yaptı.

Kahraman, X hesabından paylaştığı mesajından şunları kaydetti:

"Sevgili Dostlar,

Başta Ekrem Başkanımız olmak üzere, bugün tutuklanan her bir arkadaşımız metanetli, dirençli ve kuvvetlidir. Bizlere yakışan da öyle olmaktır.

Bugün CHP'nin Cumhurbaşkanlığı önseçiminde vereceğiniz her oy demokrasi ve milletimizin özgürlüğü için verilmiş olacak. Ben, ne yazık ki Silivri Cezaevi'nde olduğum için oy kullanamayacağım. Sizden ricam benim yerime de oy kullanmanız olacak.

Ayrıca, Gezi Parkı protestolarında yaptığım uyarıyı, bir kez daha yapmak istiyorum: Protesto gösterilerinde şiddetten uzak durun, provokasyonlara karşı dikkatli olun.

Adalet kazanacak. Türkiye Cumhuriyeti kazanacak."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Yolsuzlukla yollanan rektöre Vali’den ‘teşekkür’ plaketi
16. Ataşehir Çevre Festivali Başlıyor
Hava durumu: 11 il için sağanak uyarısı var
Yandaş yazardan uyarı: Üretici nefes alamayacak durumda, şirketler zorlanıyor
Resmi Gazete'de yayımlandı: Tunceli Valisi belli oldu