Süleyman Soylu'yu aklamakla suçladı ve... Sedat Peker listeye bir isim daha ekledi! "Sen zalimin yanında saf tuttun! Seni de kibrit kutusuna sokacağım"

Sedat Peker bir sonraki videoda Habertürk sunucusu Veyis Ateş hakkında da açıklamalar yapacağını duyurdu. Peker; Ateş'i, Süleyman Soylu'yu aklamakla suçladı.

Sedat Peker; Habertürk sunucusu Veyis Ateş'i, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu aklamak için muhalif gazetecilere 'tezgah kurmak' ile suçladı.

Bir sonraki çekeceği videoda Ateş'i de dahil edeceğini ifade eden Peker, "Veyis Ateş'i yoklamalara konuk oyuncu olarak alacağız" dedi.

Peker'in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Habertürk kanalında süslü Süleyman'ı aklamak için sözde muhalif gazeteciler çağırıp tezgahı kuran anonsçu Veyis’i (Veyis Ateş) yoklamalara konuk oyuncu olarak alacağız. Anonsçu Veyis sen zalimin yanında saf tuttun, pazar günü görüşeceğiz. Seni de kibrit kutusuna sokacağım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: İyi bir paparazzi; hayatı boyunca kaç kere acil servise gider, kaç para kazanır?
“Deliller henüz toplanmadı”
Raziye Özdemir Tüfekçi Yazdı: Kirlenen Çevre, Yorulan Zihin
İmamoğlu’ndan ‘çöküş’ uyarısı: Ya iktidar ülkeyi derin bir çöküşe sürükleyecek ya da insanca, hakça bir düzen kuracağız
MSB'den düşürülen İHA açıklaması: Kontrolden çıkmıştı