Sporcuları taşıyan minibüs devrildi: Antrenör hayatını kaybetti, 15 sporcu yaralı

Amasya-Çorum kara yolunda Batman Petrolspor Güreş Takımı sporcularını taşıyan midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Kazada başantrenör İbrahim Halil Kay (39) hayatını kaybederken, 15 kişi yaralandı.

Kaza saat 09.30 sıralarında Amasya-Çorum kara yolunun, Çavuş köyü mevkisinde meydana geldi. Faik Fikret Canbulat idaresinde Batman Petrolspor Güreş Takımı sporcularını taşıyan  midibüs, sürücüsünün kontrolünden çıkıp şarampole devrildi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Kazada kafilede, aralarında yedek sürücü, idareci ve antrenörün de yer aldığı 15 kişi yaralandı.

Gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrollerde Güreş İl Temsilcisi Antrenör İbrahim Halil Kayın hayatını kaybettiği belirlendi.

Yaşları 18 ile 24 arasındaki sporcular ile diğer yaralılar da sağlık ekiplerinin ilk müdahaleleri sonrası ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÇORUMDAKİ ŞAMPİYONAYA GİDİYORLARDI

Kafilenin, 3-5 Ocak tarihleri arasında Güreş Federasyonu tarafından Çorumda düzenlenecek U23 Serbest Stil Güreş Türkiye Şampiyonası müsabakalarına katılmak için Batmandan yola çıktığı öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Büyükşehir tarım üreticisinin imdadına yetişti
Soruşturma başlatılmıştı... Ertuğrul Özkök'ten açıklama geldi: 'Aksine, beni Cumhurbaşkanı'nı övdüm diye eleştirdiler'
'Franco'yu örnek verdi, 'öldüğü gece rejim değişti' dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
İstanbullular dikkat! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak
'Gazeteciler gelsin' diyerek hastane çatısında intihara kalkıştı: 'Karpuz keselim' diyerek ikna ettiler