SPK'da iki kritik görevden alma

Sermaye Piyasası Kurulu Başkan Vekili Mutalip Ünal ve Sermaye Piyasası Kurulu Üyesi Ali Akay görevden alındı.

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkan Vekili Mutalip Ünal ile SPK Üyesi Ali Akay görevden alındı, yerlerine atama yapıldı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanı atama kararına göre, görevden alınan SPK Başkan Vekili Mutalip Ünal’ın yerine Enver Usca, SPK Üyesi Ali Akay’ın yerine ise Bülent Murat Hahoğlu getirildi.

Aynı gazetede yayımlanan diğer atama kararları uyarınca Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu’nun üç üyeliğine atama yapıldı.

Kararlara göre, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu üyeliklerine; Hazine ve Maliye Bakanlığı Personel Genel Müdürü Mehmet Karaman, Seyit Ahmet Işkın ve İhsan Özgür Çetin atandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Onursal Adıgüzel'i ziyaret etti
ABD başına 10 milyon dolar ödül koydu... Iraklı Ebu Ala kimdir?
5 soruda yeni düzenleme: 15 yaş altına sosyal yasağı hakkında merak edilenler
9 estetikle yüzünü değiştirip yeni hayat kurdu... Katil zanlısı 11 yıl sonra işçi servisinde yakalandı
İran, yarın itibarıyla İstanbul ve Maskat dahil dış hat uçuşlarına yeniden başlayacağını duyurdu