Soylu ile fotoğrafı var! Çete lideri olduğu öne sürülen şahıs polisi böyle tehdit etti

CHP'li Alpay Antmen, Sadık Yıldırım isimli kişinin sosyal medya üzerinden polisi tehdit ettiği sosyal medya paylaşımlarına dikkat çekti.

Antmen, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Adı Sadık Yıldırım. 3 tabanca, 3 tüfek ve uyuşturucuyla yakalandığını söylüyor. 18 kişilik çetesiyle gezerken gözaltına alınıyor. "2 saate çıkarım" dedikten sonra hemen çıkıyor. Onu gözaltına alan polisi açık şekilde tehdit ediyor."

Bakan Soylu'ya "Polisin yanında olacak mısın?" diye seslenen CHP'li vekil, bu kişinin Süleyman Soylu, Binali Yıldırım, Antalya ve Ankara'da görev yapan emniyet müdürleriyle pozları da olduğunu belirtip "Tabii olmazsa olmaz pahalı otolar" diye ekledi.

"Kim bu kişiler, iktidar ve emniyetle ilişkileri ne?" diye soran Antmen "Biz, görevini yapan polis Tolga memurumuzun yanındayız" ifadelerini kullandı.

Antmen'in paylaşımları şöyle:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: “Kabe’de Hacılar’ın”, “Cüzi cami kaşesi” ne kadar?
Trump'tan Kral Charles'a büyük jest
Başaran Aksu 1 Mayıs ablukasında gözaltına alındı
Eski belediye başkanına hapis: Oğlunun cinsel istismar suçunu örtbas etmeye çalıştı
Trump’ın İran'a tanıdığı süre doluyor... ABD’li bir yetkili 'çatışmalar sona erdi' diyor