Son ankette Erdoğan'a büyük şok! Oyu ilk defa AKP’nin çekirdek oyuyla aynı seviyeye düştü!

Son anket sonucu İstanbul Ekonomi Araştırma'dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranı ilk defa partisi AKP'nin çekirdek oyuna kadar geriledi.

Son anket sonucu İstanbul Ekonomi Araştırma'dan geldi. AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oy oranı ilk defa partisi AKP'nin çekirdek oyuna kadar geriledi.

Türkiye Raporu Nisan 2021 anketinin sonuçları yayınlandı. Ankete katılanlara "Sizce içinde bulunduğumuz ekonomik sorunları hangi lider çözebilir?" sorusu yöneltildi. Türkiye'de vatandaşların ekonomi konusunda Erdoğan'a olan inancı giderek azaldığı ortaya çıktı.

İstanbul Ekonomi Araştırma Genel Müdürü Can Selçuki sosyal medyadan yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'ın oranı ilk defa AKP'nin çekirdek oyuna kadar geriledi.

Selçuki paylaşımında şunları yazdı:

"Mayıs 20’den beri ekonomiyi kim düzeltir soruyoruz. Nisan ayında ilk defa Erdoğan diyenlerin oranı ile AK Parti’nin çekirdek oyu aynı seviyeye geldi. Önceleri Erdoğan AK Parti’nin önünde giderdi. Öte yandan diğer liderler ilerleyebilmiş değil. “Hiçbiri” olabilen her şey olacak:)"
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'