Sokak kısıtlamasında aracıyla sıcak yemek dağıttı

ADANA'da fotoğrafçı Ogün Sever Okur, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen otomobiliyle mahalle mahalle gezip, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıttı.

ADANA'da fotoğrafçı Ogün Sever Okur, sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen otomobiliyle mahalle mahalle gezip, ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek dağıttı.

Kentte fotoğrafçılık yapan Ogün Sever Okur, 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması sürerken, evsizlere ve çadırda yaşayan ihtiyaç sahiplerine yemek götürdü. Evde hazırladığı sıcak yemekleri, otomobilinin bagajına koyan Okur, mahalle mahalle gezerek, ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Sokakta gördüğü çocuklara üzüldüğü için yardım etmeyi alışkanlık haline getirdiğini belirten Okur, "Bugün sokağa çıkma kısıtlaması var. Bu nedenle önceden tespit ettiğim ailelere yemek dağıtımı gerçekleştiriyorum. Menüde sulu patates, bulgur pilavı, çorba ve tatlı var. Normal günlerde olduğu gibi sokağa çıkma kısıtlamasında da onlara yardım etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Yıllardır çadırda yaşayan ve geçimini davulculuk yaparak sağlayan Sedat Gezici ise "Allah ondan razı olsun. Her zaman bize yardım yapıyor. Yemek getirdiği için çok memnun oldum" dedi.

FOTOĞRAFLI

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Kadınlar! “Erkeğin yaşı bölü 2 artı 2” dönemi kapandı. Yeni formül “Yaş eksi 5-10”… Amaaaa
Savaşın kilit noktasından gelen uydu görüntüleri korkuttu
İzmir’de kültürün rotası çiziliyor
ABD Gizli UFO Dosyalarını Açtı: İşte Şok Eden Detaylar
Telefonlarda Taksit Sayısı Artıyor! İşte Yeni Limit