Skandal paylaşım... AKP'li isim sahte içki ölümleriyle dalga geçti!

AKP Muğla İl Gençlik Kolları Üyesi Fettah Can'ın sosyal medya üzerinden yaptığı bir paylaşım infiale neden oldu. Can'ın 'sahte içki' ölümleri üzerinden dalga geçer gibi yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.

İstanbul’da 3, İzmir’de 3 kişinin daha sahte içkiden hayatını kaybetmesinin ardından 8 ilde ölen vatandaşların sayısı 50’ye çıktı. Durumları ağır olan 50’ye yakın kişinin ise tedavisi sürüyor.

Onlarca kişi yaşam mücadelesi verirken AKP Muğla İl Gençlik Kolları Üyesi Fettah Can Türk ise ölümlere ilişkin sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulundu.

Türk, Twitter hesabından "Laikler; Recep Tayyip Erdoğan'dan kurtulmak istiyorsanız Bol bol Sahte İçki için" diye yazıp sonunda da gülme emojisi kullandı.

AKP Gençlik Kolları İl Yöneticisi Fettah Can Türk'ün sosyal medya sayfasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla çekildiği fotoğraflarını paylaştığı görülüyor:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

'Vize randevusu' dolandırıcılığında yeni gelişme: 42 kişi adliyeye sevk edildi
Gözaltına alınan Alihan Kuriş kimdir?
AK Partili belediyenin 14 milyonluk ihalesini eski AK Partili başkan aldı
Süleymancılara operasyonun detayları: 32 şirket tespit edildi inceleme sürüyor
İran’dan Trump’a Hürmüz yanıtı: 'Şartlarımız kabul edilene kadar açılmayacak'