ŞİŞLİ'DE DÖVİZ BÜROSUNA SİLAHLI SALDIRI

ŞİŞLİ'de otomobil ile döviz bürosunun önüne gelen kişi silahla iş yerine doğru 3 el ateş etti.

ŞİŞLİ'de otomobil ile döviz bürosunun önüne gelen kişi silahla iş yerine doğru 3 el ateş etti. Kurşunlardan biri döviz bürosunun kapısına isabet ederken, saldırgan geldiği otomobil ile kaçtı.

Olay, İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir döviz bürosunda saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, otomobil ile döviz bürosunun önüne geldi. Döviz bürosuna doğru 3 el ateş eden saldırgan, daha sonra geldiği otomobil ile kaçtı. Döviz bürosu çalışanları durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, iş yeri ve çevresinde incelemelerde bulundu. Kapıya bir kurşun isabet ettiği belirlendi.

Polis ekipleri iş yeri ile çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alarak saldırganın eşkalini ve kullandığı otomobil plakasını belirlemek için çalışma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Çin'de iki eski savunma bakanına idam cezası
50 yıllık kaleleri bir gecede yıkıldı: Starmer ağır hezimete uğradı
POS ile ödemede yeni dönem: O uygulama tamamen kaldırıldı
YRP'li Doğan Aydal'dan kaya gazı uyarısı: 'Toprağı zehirleyecek, depremi tetikleyecek'
Kübra'nın katilleri, sosyal medya hesabına girip yaşıyor süsü vermiş