Sırrı Süreyya Önder için üç gün sürecek taziye kuruldu

Sırrı Süreyya Önder için düzenlenen ve 3 gün sürecek taziye bugün saat 11.00'de Şişli'de bulunan Cemal Reşit Rey Gösteri Merkezi'nde kuruldu.

3 Mayıs'ta, tedavi gördüğü hastanede 62 yaşında hayatını kaybeden TBMM Başkanvekili ve DEM Parti İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder için İstanbul Şişli’deki Cemal Reşit Rey Gösteri Merkezi’nde taziye kuruldu.

DEM Parti ile Önder’in ailesi tarafından kurulan ve 7 Mayıs Çarşamba 17.00'ye kadar, üç gün boyunca sürecek taziyeler bugün saat 11.00'de kabul edilmeye başlandı.

Mezopotamya Ajansı'nın aktardığına göre, taziyeleri, Önder'in kızı Ceren Önder Kandemir'in de aralarında olduğu ailesi ile DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve diğer DEM Partililer kabul ediyor.

Ayrıca, DEM Parti’nin İstanbul'da olmak üzere tüm il ve ilçe örgütlerinde de Önder için taziyeler kabul ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türk Jet Set’ini ve lahmacun endeksini yaratan “Kral Büyük Knut’un” hikayesi
İstanbul'da son yağışlar sevindirdi, ama...
Muzların arasında saklamaya çalıştılar: Tonlarca kokain bulundu
ABD ile İran 1979’dan bu yana en kritik temas için masada
OpenAI CEO’su Sam Altman’ın evine molotoflu saldırı