Sinovac aşısı olanlar dikkat! Çin ek doz planlıyor

Pekin yönetiminin, Sinovac ve Sinopharm aşılarıyla tam aşılanmış kişilere BioNTech ile ek doz yapılmasını planladığı aktarıldı.

Çin'de geliştirilen Sinovac ve Sinopharm aşılarının her iki dozunu vurulmuş kişilere, yabancı bir ilaç firmasının güçlendirici aşısını yapmayı planladığı belirtildi.

VOA’nın aktardığına göre, Çin’de Fosun Pharma ve Alman şirketi BioNTech tarafından ortaklaşa geliştirilen güçlendirici aşının uzmanlardan oluşan bir panel tarafından değerlendirme süreci tamamlandı.

Haberde, Fosun-BioNTech koronavirüs aşısının idari inceleme aşamasında olduğu belirtildi. Öte yandan yapılan son araştırmaya göre, Pfizer/BioNTech aşısının Alfa varyantına karşı iki dozda yüzde 93.7 oranında, Delta varyantına ise yüzde 88 oranında etkili olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!