Şili'de 7,4 büyüklüğünde deprem

Güney Amerika ülkesi Şili'nin kuzeyinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

ABD Jeolojik Araştırma Merkezi (USGS), depremin merkez üssünün Antofagasta bölgesine bağlı San Pedro de Atacama olduğunu açıkladı. AA'nın haberine göre 7,4 büyüklüğündeki deprem, yaklaşık 117 kilometre derinlikte kaydedildi.

Depremin ardından tsunami uyarısı yapılmazken, şu ana kadar can ya da mal kaybı bildirilmedi. Deniz Kuvvetleri Hidrografi ve Oşinografi Servisi'nden (SHOA) yapılan açıklamada ise Şili kıyılarında tsunami uyarısına yol açacak gerekli koşulların karşılanmadığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!