Silahlı 'yol verme' kavgasında 4 yaşındaki çocuk vuruldu

Afyon'un İhsaniye ilçesinde trafikte "yol verme" meselesinden çıkan kavgada tabancayla vurulan O.E. ile annesiyle yürüyüş yaparken yerden seken kurşunun isabet ettiği 4 yaşındaki kız çocuğu A.G.B. yaralandı.

Afyon'un İhsaniye ilçesinin Gazlıgöl beldesi Yunus Emre Mahallesi'nde dün saat 20.00 sıralarında, plakaları öğrenilemeyen 3 aracın sürücüleri M.Ö., O.E. ve M.K., yol verme meselesi yüzünden kavga etti. Kavganın ardından taraflar bölgeden ayrıldı. Bir süre sonra M.Ö. ile O.E. başka bir noktada tekrar karşılaştı. M.Ö. yanındaki tabancayla O.E.'yi omuz, ayak ve karın bölgesinden vurdu.

Bu sırada yenden seken kurşun, annesiyle yürüyüş yapan A.G.B.'nin de kasığına isabet etti.

Olayın ardından bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan O.E., ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne, A.G.B. de Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Kavga sırasında darbedilen M.Ö. ise İhsaniye Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından jandarma tarafından gözaltına alındı. Tarafların Yunus Emre Mahallesi'ndeki tartışma ve kavga anları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türkiye 1982’de, hem de 12 Eylül döneminde DNA’yı nasıl keşfetti?
CHP'li Avşar'dan Dilovası'nda meydana gelen patlama nedeniyle Bakan Işıkhan'a istifa çağrısı
CHP'li Nilüfer Belediyesi'ne soruşturmada yeni gözaltılar!
Çalışma Bakanlığı'ndan Kocaeli'ndeki yangın açıklaması: 7 kişi açığa alındı
Ertuğrul Özkök: TK003 New York Seferinin “Business” sırrı geçen hafta İzmir’de çözüldü