Sevk kararları: İBB operasyonunda tutuklanan sekiz kişi Silivri'den İzmir'e gönderiliyor

İBB operasyonları kapsamında tutuklanıp Silivri'de tutulan sekiz kişi İzmir'e gönderiliyor. Silivri'ye 11 yeni tutuklu isim getiriliyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik operasyonlar ‘dalgalar’ halinde devam ediyor. Operasyonlarda tutuklu sayısı arttı. Silivri Cezaevi’ne yeni isimler gönderiliyor.

Halk TV’nin aktardığına göre, İBB operasyonları kapsamında tutuklanan bazı isimler de Silivri Cezaevi’nden başka illere sevk ediliyor.

Sekiz kişi İzmir’e gönderiliyor

İzmir’e gönderilecek sekiz isim arasında Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık da var. Silivri 9 No’lu Cezaevi'nden sekiz kişi sevk edilirken, yeni tutuklanan 11 kişi bu cezaevinde gönderilecek.

Avukat Hüseyin Ersöz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Müvekillerimiz Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer’in İzmir’deki bir cezaevine sevk edildiği bilgisi gerçeği yansıtmamaktadır.

Son edindiğimiz bilgi Marmara Yüksek Güvenlikli Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan bu sabah 8 kişinin sevk edildiğine ilişkindir.

Sevk işlemi gerçekleşen bu kişiler arasındaki tek Belediye Başkanının Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık olduğu öğrenilmiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök yazdı | O Hazin Fotoğrafa Bakarken Gelen Anket: Yargıya Güven Diyanetin Bile Altına Düştü
Erdoğan'dan bayram mesajında 'CHP' yorumu: 'Üzüntü duyuyoruz, yanlışta ısrar son bulmalı'
Kanserle mücadele ediyordu: Yazar Nihat Genç entübe edildi
İBB Başkanvekili Aslan, İmamoğlu'nun bayram mesajını İBB çalışanlarına iletti
Suriye'deki Alevi katliamı Britanya Parlamentosu gündeminde