Seren Serengil: İnsanlar toplu halde intihar edecek!

Seren Serengil, bir telefon aldığını ve toplu hayvan katliamı yapılacağı yönünde duyum olduğunu, bu durumda hayvanseverlerin toplu olarak intihar edeceğini ileri sürdü.

Şarkıcı ve magazin yorumcusu Seren Serengil, hayvanların toplu bir şekilde öldürüleceğini duyan bir grup hayvanseverin toplu intihar girişiminde bulunacağını kendisine bildirdiklerini iddia etti.

Instagram hesabından paylaşım yapan Seren Serengil, şu ifadeleri kullandı:

"Artık toplumun psikolojisi tamamen bozulmuştur hayvanlara yapılan bu katliamlar bu işkenceler insanları çaresizce intihara sürükleme aşamasına kadar gelmişlerdir.

Biraz önce bir telefon aldım yine hayvanların toplu bir şekilde öldürüleceği ve bunu duyan hayvan severlerin de o hayvanların öldürüldüğü takdirde toplu bir şekilde barınak önünde intihar edeceğini açıkladıklarını beni telefonla arayarak diğer hayvan severler bana bildirdiler.

Belediyeye uyarım, bu insanlar eğer hayatlarına son verirlerse bunların sakın sebebi olmayın o canları sakın kılına bir zarar vermeyin @aymbaskanligi."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 79 yaşında, 1.81 boy, 79 kilo ağırlığında bir erkeğim; 0.04 saniyede neler becerebilirim
Edirne’de polisten kaçan 14 yaşındaki sürücüye rekor ceza!
Ortadoğu’da savaş alarmı! "Pentagon 20 yılın en büyük askeri hazırlığında!"
Almanya'da 40 yıl çalıştı, tüm mal varlığına haciz konuldu
Çalışanının fotoğrafını paylaşan patrona hapis cezası