'Senamoni Güzellik Merkezi'nde kadın işçiye küfür edip tutanak tuttular' iddiası

Senamoni Güzellik Merkezi'nde yaşanan skandallar, kadın bir işçinin yaşadıklarını anlatması ile ortaya çıktı.

Kadıköy'de faaliyet gösteren Senamoni Güzellik Merkezi'nde yaşanan skandallar, kadın bir işçinin yaşadıklarını anlatması ile ortaya çıktı. 

Mobinge ve hak gaspına uğrayan kadın işçi, geçtiğimiz günlerde patronun kendisini diğer çalışanlarında olduğu bir grupta hakaret ve küfür ettiğini açıkladı. 

Akşam saatlerinde fazla mesaiye kalmak zorunda bırakılan kadın işçi, patron tarafından, şirketin whatsapp grubunda, işini özensiz yaptığı iddiasıyla diğer işçilerin önünde ses kayıtlarıyla önce aşağılandı.

Ardından ise küfür ve hakaret edilen kadın işçiye,  “Herkes eşşek gibi ekstra çalışıyor”, “Senin o küçük beynini ...” gibi küfürler etti.

TUTUNAK TUTULDU

Patronun hakaret ve küfürlerinin ardından ise kadın işçi hakkında tutanak tutulmak istendi. 

Patronların Ensesindeyiz Ağı’na konuşan kadın işçi uğradığı ağır hakaretlerle onurunun kırıldığını, patronların işçilerin yalnız olduklarını bilerek böyle rahat davrandıklarını, hakkını sonuna kadar arayacağını dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İBB Davası sorusuna yanıt verdi: Adalet Bakanı Akın Gürlek'ten 'canlı yayın' açıklaması
Kaldırılması gündemde: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'den 'ara tatil' açıklaması
İran'dan İsrail'e atılan füzelerde dikkat çekici 'Epstein' mesajı!
İran'dan olası protesto gösterilerine karşı uyarı yayınladı: 'Parmağımız tetikte...'
Çatal, bıçak, tabak, pipet... Tek kullanımlık plastiklere yasak geliyor: Tarih belli oldu!