SELVİ KILIÇDAROĞLU: ZOR OLMAYACAK, ATLATACAĞIZ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “evde elektrikleriniz kesik ne yapacaksınız” sorusu üzerine, “Zor olmayacak. Atlatacağız, önemli değil. Bakacağız sonuca” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “evde elektrikleriniz kesik ne yapacaksınız” sorusu üzerine, “Zor olmayacak. Atlatacağız, önemli değil. Bakacağız sonuca” dedi.

Yılbaşında elektriğe yapılan yüksek zammın geri alınması için bireysel olarak eylem yaparak 2,5 aydır faturasınıödemeyen CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun evinin elektriği bugün saat 11.21’de dağıtım şirketi olan EnerjiSA ekipleri tarafından kesildi.

Bu gelişmenin duyulmasıüzerine gelen gazetecilere evden çıkarken Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, “Alışacağız, atlatırız, o kadar önemli değil. Biz zaten ödeyemeyecek durumda değildik. Ama dört milyon aile var elektriği kesik. Onlarla dayanışma içinde olalım, dedik. O nedenle, atlatacağız. Saat 11 gibi kesildi. İdare edeceğiz önemli değil” açıklamasını yapmıştı.

Selvi Kılıçdaroğlu, akşam saatlerinde eve gelirken gazetecilerin “evde elektrikleriniz kesik ne yapacaksınız” sorusu üzerine, “Çok öyle zor olacağını zannetmiyorum. Bir şekilde oturacağız. Zor olmayacak. Atlatacağız, önemli değil. Bakacağız sonuca” karşılığını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Zeytinli Rock Festivalini Yasaklayan Kaymakam Bu 3 Yeni Fotoğrafa Hiç Bakmasın
Mahfi Eğilmez: “KKM faciası 60 milyar dolarlık zarar yarattı”
Hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde
Antalya'da oda başkanı dehşet saçtı... Kadın çalışanı ile arkadaşını öldürüp intihar etti!
Almanya'da Türk kökenli Alman vatandaşı bir genç bir polisi öldürdü