Sel, su baskını, yıldırım... Ankara Valiliği gök gürültülü sağanak için saat verdi!

Ankara Valiliği, kentte bugün öğleden sonra etkili olması beklenen gök gürültülü sağanak nedeniyle vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.

Ankara Valiliği, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Valiliğin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre bugün öğleden sonra Ankara çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmalarını rica ederiz" denildi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Necati Özkan’dan Şaban Sevinç’e mektup: “Hakikat yine kazanacak”
İstanbul Valisi Davut Gül'den belediyelere 'sokak köpekleri' uyarısı: 'Derhal ve eksiksiz yerine getirin'
İstanbul Fatih'te zincir marketin deposunda yangın
Afyonkarahisar'da 11 ilçede eğitime 'kar' engeli: Ulaşımda aksamalar yaşandı
Altın piyasasında son durum: Gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını bugün ne kadar oldu?