Seksenler dizisine o karakter geri dönüyor... ünlü oyuncu senaryoya bakın nasıl dahil oldu?

TRT 1 dizisi 'Seksenler' yaz sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanırken, sürpriz bir ismin de sevilen yapıma geri döneceği haberi geldi.

'Seksenler'de 'Çağatay' karakterini canlandıran İlker Ayrık, diziye yeniden katılıyor. İlker Ayrık, dizinin ilk sezonlarında hikaye gereği Belçika’ya gitmişti.

Bir süredir Belçika’da olan Çağatay, bu sezon sürpriz bir şekilde mahalleye geri dönüyor. Herkesten gizli evlenen Çağatay, Belçikalı eşi Amelie ile beraber annesi Rukiye’nin karşısına çıkıyor.

Başarılı oyuncu, 'Seksenler' dizisine geri dönmesiyle ilgili “Burası zaten benim ailem gibiydi. Eve geri dönmüş gibi hissediyorum” dedi.

ZEYNEP DEMİREL, SEKSENLER’DE

2009 Miss Belçika güzeli Zeynep Sever Demirel, 'Seksenler' ailesine Çağatay’ın Belçikalı eşi 'Amelie' olarak katılıyor.

Demirel, 'Seksenler' dizisine katılmasıyla ilgili, "Usta oyuncularla kamera karşısına geçtiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Kendimi çok şanslı hissediyorum" şeklinde konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Yeni Tüccarlar İçin Temel Göstergeleri Anlama Rehberi
KYK yurdunda skandal görüntüler! Öğrenciler isyan etti: 'İç çamaşırlarından mutfak eşyalarına kadar her şey kayıp'
Afet Bakanlığı kuruluyor: Çalışmalar başladı
AKP'li isimden Ali Erbaş'a çok sert sözler: 'Hiçbir başkan döneminde Diyanet böyle yıpranmamıştı'
Erdoğan'ın imzası ile bazı fakülte, enstitü ve yüksekokullar kuruldu, bazıları kapatıldı