Sekiz saat uğraştılar: Aynı aileden 3 kişi 72 saat sonra enkazdan çıkarıldı

Kahramanmaraş'taki depremin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışması sürüyor. Depremin merkezinde bir aile tam 3 gün sonra sağ kurtarıldı.

Sekiz saat uğraştılar: Aynı aileden 3 kişi 72 saat sonra enkazdan çıkarıldı

Kahramanmaraş'taki depremin ardından enkaz altında kalanları kurtarma çalışması sürüyor. Depremin merkezinde bir aile tam 3 gün sonra sağ kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki depremde binlerce insan hayatını kaybetmiş, on binlercesi yaralanmıştı. Deprem 10 kenti etkilerden, binlerce bina yıkılmıştı.

Depremlerin ardından bölgede yıkılan binaların enkazında arama- kurtarma çalışmalarına devam ediliyor.

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesine giden Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, Kümbet Mahallesi'nde enkaz altında kalan 3 kişilik aileyi kurtardı.

Ekipler, İbrahim Ali (50), Ahmet Ali (22) ve Muhammet Ali'yi (15) depremden 72 saat sonra 4 katlı binanın giriş katından 8 saat süren çalışmayla sağ çıkardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Erdoğan “PKK’ya Silah Bıraktırma” Masasına Hangi Dört Yazarı Ekledi
AKP'li Şamil Tayyar: Rezan Epözdemir sorgusu ciddi bir krize dönüşmek üzere, 'hatırlı' çok sayıda isim devrede
Mümtaz’er Türköne: “CHP’nin Dikişleri Patlıyor”
MHP Lideri Devlet Bahçeli’den Belediye Yargılamaları Çıkışı: “Davalar Hızla Bitirilsin”
Balıkesir'de 6.1'lik deprem: Yıkılan binalar havadan görüntülendi