Şeker komasına girip kaza yaptı iddiası

Edirne Şükrüpaşa mahallesi Abdi İpekçi caddesi üzerinde meydana trafik kazasında bir kişi yaralandı. Sürücünün bilincinin kapalı olduğu ve şeker komasına girdiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre Mustafa E.'nin kullandığı 22 ABN 042 plakalı araç Abdi İpekçi Caddesi üzerinde seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırım üzerinde bulunan Edirne Belediyesi’ne ait atık kumbarasına çarpan aracın ön kısmı kumbaranın içine girerken, yaklaşık 4 metre sürüklendi ve yolcu durağına çarptı. Çarpmanın etkisi ile durakta da maddi hasar meydana geldi.

Yaralı sürücüye ilk müdahale çevrede bulunan vatandaşlar tarafından yapıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ise vatandaşların yardımı ile bilinci kapalı olan ve şeker komasına girdiği anlaşılan sürücüyü aracın içerisinden çıkartarak ilk müdahaleyi yaptı. Yakınları sürücünün şeker komasına girmiş olabileceği iddiasında bulunurken yaralı sürücü tedavisi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 13 kere seçim kazanmış insana Franco der miyim hiç?
Büyükşehir tarım üreticisinin imdadına yetişti
Soruşturma başlatılmıştı... Ertuğrul Özkök'ten açıklama geldi: 'Aksine, beni Cumhurbaşkanı'nı övdüm diye eleştirdiler'
'Franco'yu örnek verdi, 'öldüğü gece rejim değişti' dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
İstanbullular dikkat! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak