Sedat Peker'le ilgili flaş "YouTube" iddiası! Videolarının "trend"lere girememesi için müdahale mi ediliyor?

Sedat Peker videolarının YouTube trendlere girememesi için müdahale ediliyor iddiası gündeme geldi.

Sedat Peker'in yayımladığı 6. videonun da YouTube trendler listesine girmemesi sonrası kullanıcılar platforma bir müdahale olduğunu iddia etti.

Son günlerde kişisel YouTube kanalına videolar yüklemeye başlayan Peker, dün (6. BÖLÜM) “Zaferin Büyüklüğü Mücadelenin Zorluğuyla Ölçülür.” başlığıyla yeni bir video daha yükledi. Gün içerisinde yoğun şekilde görüntüleme alan video, çok izlenmesine rağmen YouTube algoritması tarafında karşılık bulamadı.

Hal böyle olunca kullanıcılar tarafından eleştiri odağı haline gelen YouTube’un sisteme müdahale edip etmediği soruları soruldu. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!