Sedat Peker'in iddiaları sonrası durum ‘normalleşene’ kadar yurt dışına çıktığı iddia edilmişti... Alaattin Çakıcı'dan açıklama!

Alaattin Çakıcı’nın Türkiye’deki durum ‘normalleşene’ kadar yurt dışına çıktığı iddia edilmişti. Çakıcı konu hakkında açıklama yaptı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in kendisinin de parçası olduğu mafya-siyaset-sermaye ilişkileri hakkındaki iddiaları ülkenin gündemini oluşturmaya devam ederken Alaattin Çakıcı sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Alaattin Çakıcı ile ilgili dikkat çeken bir kulis bilgisi ortaya çıkmış, Peker’in iddiaları karşısında bir süredir “sessiz” kaldığı görülen Çakıcı’nın durum normalleşene kadar yurt dışına çıktığı iddia edilmişti.

Çakıcı'nın açıklaması şöyle oldu: 

Batı ve okyanus ötesi İsrail ortaklaşa ülkemizde çirkin bir senaryo ile yerli işbirlikçilerini devreye sokarak günlerdir bu çirkin oyunu izlemekteyiz. Basın, sosyal medya ve televizyonlarda devletimizin beka sorunu var iken sürekli batının devreye soktuğu bu çirkin oyunda her konuda gündeme dolaylı da olsa getiriliyorum.

Bu gündeme getiren sözde basın mensupları bir haberlerinde de "Alaattin Çakıcı Kıbrıs'a gönderildi" diyorlar. Ben şu an özgür bir vatandaşım, Kıbrıs'a ve dünyanın her yerine de gidebilirim.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Avrupa'yı ikiye bölen Kanye West konser turunun İstanbul’dan başlama ihtimali yüzde kaç?
Ara tatillerle ilgili yeni düzenleme yolda
Starbucks CEO'su yüksek kahve fiyatlarını savundu, tepki yağdı
İstanbul Boğazı'nda 'yat yarışı': Transit gemi geçişlerine kapatıldı
Kongre devre dışı bırakıldı: ABD’den Orta Doğu’ya dev silah satışı