Sedat Peker'den Süleyman Soylu'ya gözdağı! 'Hepsinin dosyası önümde'

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik iddialar öne sürdü.

Daha önce 9 video yayınlayan ve iddiaları ile Türkiye gündemini değiştiren organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik yaptığı paylaşımda Peker, bugün Soylu ile ilgili bir paylaşım yapmayacağını açıklarken; bakanı 'çalmak ve çırpmakla' suçladı. 

Peker paylaşımında, ''süslü süleyman, özel günlere değer veren bir kişilik olduğum için bugün seninle ilgili bir paylaşım yapmayacağım. Ama şunu unutma, seni mahvedeceğim. Bütün çaldığın çırptığın ne varsa hepsinin dosyası önümde. Bu azap bitsin diye Yüce ALLAH’a yalvaracaksın ama bitirmeyeceğim'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Bu gece Oscar törenini “şerefli refüzeler” balosunda izleyeceğim
Trump susmuyor, Vance’ın sessizliği dikkat çekiyor
İran'a saldırılarda bir aile yok oldu
Doja Cat hastalığını açıkladı: Yıllardır mücadele ediyorum
Türkiye'den Irak'a seyahat uyarısı