Sedat Peker 'kayıp silahlar' tartışmasını başlatmıştı... Dönemin AKP İstanbul İl Başkanı'ndan bomba açıklama!

Sedat Peker'in 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında dağıtıldığını iddia ettiği silahlara ilişkin eski AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci TELE 1'e açıklamalarda bulundu.

Organize suç örgütü Sedat Peker, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun devlet envanterine kayıtlı olmayan silahları sivillere ve AKP gençlik kollarından Osman Tomakin'e teslim ettiğini öne sürmüştü.

Söz konusu silah tartışması devam ederken; eski AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci TELE1'e bomba açıklamalarda bulundu. 

'Silah dağıttığınız mı?' sorusuna yanıt veren Temurci, ''Böyle birşeye onay verecek merci, Süleyman Soylu değildir. Kaldı ki Süleyman Soylu'nun icraatlerinin de masaya yatırılması gerekir. Eğer Süleyman Soylu bu kadar cesaretle hareket eden biri ise TRT spikeri 00.13'de malum bildiriyi okumuştu. Peki sayın Soylu TRT'ye o bildiriden sonra gitti. Yani cumhurbaşkanımız face time ile CNN'e bağlandıktan sonra gitti. 

Zihnimdeki soru şudur: Cumhurbaşkanı face timeden bağlanıp halkı sokağa çağırmasa, Süleyman Soylu TRT'ye gidecek miydi?

Savcılarımıza sesleniyorum. Suça yönelik bir bulgu varsa savcılar araştırmak zorunda. Lütfen Türkiye Cumhuriyeti'nin savcılarının en azından şehitlerimize ve gazilerime hürmeten şu kalaşnikof meselesi ile ilgili araştırmanızı yapın, bana birşey soracaksanız burdayım. Çünkü kandırıldığımı hissediyorum'' ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Karate Federasyonu'nda rüşvet karşılığı milli sporcu belgesi mi verildi?
Ertuğrul Özkök: 16 yıl önce bu yazı yüzünden her taraftan dayak yemiştim
Alihan Kuriş operasyonunda karar: 35 tutuklama...
Ertuğrul Özkök: O akşam üç Michelin yıldızlı Paul Bocuse locasından Fenerbahçelilerin üzerine Bourgogne şarabını kimler döktü?
Kaçak alkol ve cinsel gücü artırıcı hap operasyonu: Depodan servet çıktı!