Sedat Peker görüşme videosunu paylaşmıştı: Hadi Özışık'tan Soylu iddiası

YouTube kanalından video paylaşan Hadi Özışık, Erdoğan seçimi kazanırsa İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun siyaseti bırakacağını öne sürdü.

Sedat Peker'in görüntülü görüşmesini yayımladığı gazeteci Hadi Özışık, YouTube kanalından yayımladığı videoda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla ilgili dikkat çeken bir iddiayı gündeme getirdi.

Özışık, "2023 yılında Süleyman Soylu siyaseti bırakma kararı almış. 2023 yılında AK Parti kazanırsa Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olursa Süleyman Soylu siyaseti bırakacak. Bu bir duyum değil, bu çok sağlam bir bilgi" diye konuştu. 

Hadi Özışık, Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında arabuluculuk yaptığı iddiasını reddetmişti. Peker bunun üzerine Hadi Özışıkla yaptığı görüntülü görüşmeyi sosyal medya hesabından yayımlamıştı. Peker’in telefon görüşmelerini ifşa ettiği Özışık, gelişmelerin ardından yaptığı açıklamada, "Üzerime hiç vazife olmayacak bir konuda işgüzarlık yaptım. Bu işgüzarlığım sebebiyle 30 yıllık dostum Süleyman Soylu'yu hiç haberi olmayan bir konuda zor durumda bıraktım. Ona yapılan itibar suikastının ana sebebi ben oldum" demişti. Özışık, ayrıca “Süleyman Soylu'ya kumpas kurduğum iddialarını, Sedat Peker ile Süleyman Soylu arasında aracı olduğum rezil iddialarını asla kabul etmiyorum" ifadelerini de kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ÖSYM 2026 sınav takvimi açıklandı: YKS, KPSS, ALES ve DGS tarihleri belli oldu!
AKP'li Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın hastaneye kaldırıldı!
Ortaköy'deki midye ve kumpir faciasında iki çocuk hayatını kaybetmişti: Anne de kurtarılamadı!
'Çocuklar Duymasın' oyuncusu 'itirafçı' olarak İBB iddianamesinde
Türkiye şehitlerini uğurladı... 20 kahraman şehit için Ankara'da tören