Sedat Peker 'Demirören ve Ziraat Bankası' iddiasında bulunmuştu... Yılmaz Özdil'den konuya ilişkin çarpıcı yorum!

Sedat Peker'in Yıldırım Demirören ve Ziraat Bankası'na ilişkin iddiaları sonrası Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'den çarpıcı bir yorum geldi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, bugün 9. videosunu yayınladı.

Videosunda, Aydın Doğan'ın sattığı kanalları ve gazeteleri alan Demirören'e değinen Sedat Peker, Demirören'in Ziraat Bankası'ndan aldığı 750 milyon dolarlık krediyi ödemediğini öne sürdü. 

YILMAZ ÖZDİL'DEN ÇARPICI YORUM

Peker'in iddialarının ardından Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, çarpıcı bir yorumda bulundu. 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özdil, ''Benim oyumla çobanın oyu bir mi diyeni linç etmişlerdi... Sedat Peker, Ziraat kredisiyle hampadan medya satın alındığını anlattığına göre, bunlara oy vermeye devam eden çiftçilere sormak lazım, çobanın oyuyla yandaş işadamının oyu bir mi?'' ifadelerini kullandı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

'Kızılcık Şerbeti' dizisinin senaristi gözaltına alındı
Bayrampaşa'da bir belediye meclis üyesi daha CHP'den istifa etti
Ertuğrul Özkök: Dünkü CHP Kararından Önce Beni Şaşırtan Üç İsim
Bahçeli'nin danışmanından "devlet içinde yeni paralel yapı" uyarısı
AFAD duyurdu: Adıyaman'da deprem!