Sedat Peker "çerez" dediği son bombasını patlattı! Bu kez Serdar Ekşioğlu ile olan videosunu ifşa etti! "Tayyip abinin yeğeninin kocası..."

Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. Videoda iş insanı Serdar Ekşioğlu ile olan telefon görüşmesi yer aldı.

Sedat Peker, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı olduğunu söylediği Serdar Ekşioğlu ile yaptığı telefon görüşmesini paylaştı.

Sedat Peker'in paylaşımı şöyle oldu:

"Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip abinin yeğeninin kocası Lazoil petrol dağıtım şirketinin sahibi serdar ekşi’nin karakolda milletvekilinin dövülme hadisesinin ve Suriye'ye giden askeri malzemelerle ilgili yaptığım telefon görüşmesi.

serdar ekşi ne demiştim... Dik duracağız. Sen benle görüşüp sonrasında aleyhimde yapılan çalışmalara ortaklık ettin. Yaptığın her şeyi biliyorum, görüşeceğiz. Biz hepimiz aileyiz her suçta beraberiz"

Suriye'ye gönderilen silahlar iddiasıyla ilgili konuşan Peker, Ekşioğlu'na, "Biz 4 TIR yolluyorduk 4 TIR da onlar yolluyordu. Onlar Suriye'de başka yerlere veriyordu. Biz satmıyorduk sen de vardın ben de vardım" dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Valilik duyurdu: Saat 15.00'e dikkat! Sirenler çalacak
Çeşme'deki yangın kontrol altına alındı
İmamoğlu'na sahte diploma iddianamesi hazırlandı: Siyasi yasak ve hapis isteniyor
Halk TV ve Sözcü TV ekranlarının karartılacağı tarih belli oldu
Ödemiş'teki yangına müdahale sürüyor: İki kişi yaşamını yitirdi