"Sayın Soylu bizim kulübe hoş geldi" Meral Akşener'den dikkat çeken sözler...

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine Ankara’da devam ediyor. Akşener, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesine sosyal medyadan hakaret edilmesiyle ilgili olarak "Sayın Soylu bizim kulübe hoş geldi" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyaretlerine Ankara’da devam ediyor. Kahramankazan ve Kızılcahamam İlçelerini ziyaret eden Akşener’in, ilk durağı Kahramankazan oldu.

Akşener, ziyaret sırasında gazetecilere gündeme yönelik açıklamalarda bulundu. Sosyal medya üzerinden Süleyman Soylu’nun annesine yapılan hakaret konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine Akşener, “Sayın Soylu bizim kulübe hoşgeldi” dedi ve şu açıklamayı yaptı:

“Şöyle bir kulüp var Türkiye’de hepimizin içinde yer aldığı, benim uzunca bir zamandır yer aldığım. Anamıza bizim sinkaflı sövüldü, benim şahsıma çok çirkinlikler yapıldı.

Dolayısıyla bu sosyal medyada veya diğer alanlarda aleni, her türlü çirkinlik sövgü oyduğunda kös dinlerdi. Şimdi Sayın Soylu, istemezdim aynı şeyleri yaşamasını neticede bir İçişleri Bakanı Benim devlet anlayışımda böyle bir durum olamaz. İçişleri Bakanı sosyal medyadan da şikayet edemez, sonuçta ana çok saygı duyuyorum.

Ama bizim kulübe hoşgelmiş. Sayın Aldülhamit  Gül’ün söyledikleri üzerinden yorum yaparsak bir taraf reformcu demek ki, bir taraf reform konusunda alerji duyuyor. Biz de onu izleyeceğiz.”
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Anadolu arabeskinin Evlad-ı Fatihan türkücüsü neden Makedonya’ya gömülmek istedi?
İnternet var, hizmet yok: Şikayetler rekor kırdı
Trafik sigortasında yeni dönem başladı: Ağustos ayı tavan fiyatları belli oldu
Aleyna Tilki ile takipçileri arasında 'şarkı' gerilimi: 'Asıl ben sizi istemiyorum'
Çocuklar Duymasın'ın Şükrü'sünün yeni işini görenler şaşırdı