Savcılığa suç duyurusunda bulundu! Özcan Deniz: Oğlumdan haber alamıyorum!

Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan hakkında oğlunu kendisine göstermediği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Ünlü sarkıcı Özcan Deniz ve eski eşi Feyza Aktan arasında ‘Şiddet ve velayet” davasıyla başlayan gerilim devam ediyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Ünlü şarkıcı, ağabeyi Ercan Deniz ile birlikte Çağlayan Adliyesi’ne giderek eski eşi Feyza Aktan hakkında suç duyurusunda bulundu. Eski eşinin oğlu Kuzey’i kendisine göstermediğini iddia eden Özcan Deniz, savcılığa sunduğu dilekçede oğlundan haber alamadığına yer verdi.

Savcılık çıkışı soruları yanıtlayan Özcan Deniz, oğlu Kuzey’in bugün doğum günü olduğunu ve kendisini göremediğini ifade etti. Özcan Deniz, “10 gündür oğlumdan haber alamıyorum. Güvenlik kamerasından bazı görüntüler gördüm, tedirgin oldum. Onlar bende kalsın. Savcılığa sunduk. Oğlumun bugün doğum günü. Onunla bir araya gelemiyorum” dedi. Özcan Deniz, “Oğlumu ayda 4 kere görüyorum. Bu ne benim için ne de oğlum için yeterli değil.” diyerek sözlerini sürdürdü.

Özcan Deniz, eski eşi Feyza Aktan’ın şiddet iddialarıyla ilgili sorulara “Görüyorsunuz ben burada hukuksal olarak haklarımı arıyorum. Bunun cevapları burada verilir. O yüzden bu magazinel bir durum değil benim için. Hepsinin cevaplarını alacaksınız. Hepsi yargıda olan durumlar. Ne desem yargıyı etkilemiş olurum.” diye yanıt verdi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 7-24 Nisan: Solucan deliğinin ve dijital Mad Max kıyametinin kapısını açan 17 gün
Osman Kavala'ya 2025 Özgürlük Ödülü: 'Umutlarımı yeşerten bazı gelişmeler var'
AFAD'dan olumsuz hava koşullarına ilişkin açıklama: 2 ölü, 33 yaralı
Kubilay Kaan Kundakçı cinayetinde yeni gelişme: İzzet Yıldızhan tahliye edildi!
Üsküdar'da Noel Babalı provokasyon: Belediye suç duyurusunda bulunmuştu, karar çıktı