Şanlıurfa'da metruk bina çöktü: 1 kişi yaşamını yitirdi

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde odunluk olarak kullanılan metruk bir bina çöktü. Enkazın altında kalan Bülent Aslan pençesi olayda yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde, odun depolanan metruk bina çöktü. Bu sırada odun almak için evde bulunan ve enkaz altında kalan Bülent Aslanpençesi hayatını kaybetti.

Olay dün akşam saatlerinde Birecik'in Sancak Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, uzun zamandır kullanılmayan 2 katlı metruk binada çökme meydana geldi.

Odun almak için girmişti

Olayı gören mahalle sakinlerinin ihbarıyla bölgeye AFAD, itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekipler, 1 kişinin enkaz altında kaldığı bilgisi üzerine kurtarma çalışması başlattı. Odun almak isterken çöken binanın enkazı altında kalan Bülent Aslanpençesi bütün çabalara rağmen kurtarılamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İzmir'de temiz Körfez için Gediz vurgusu
Aziz İhsan Aktaş Suç Örgütü davasında savcı mütalaasını açıkladı... 3 isim için tahliye talebi
Trump'ın Fed Başkan adayından 'rejim değişikliği' açıklaması: 'Amerikalılar bunu şüphesiz hissediyor'
'Süper Gıda' efsanesi çöktü mü? Uzmanlar uyardı: Boşa para harcamayın!
Spor yazarları Konyaspor - Fenerbahçe maçını değerlendirdi: 'Galatasaray derbisini kazanmaktan başka yol kalmadı'