Samsun'da denizde kaybolan Samet'in de cesedi bulundu

Samsun’da, girdiği denizde kaybolan iki arkadaştan 18 yaşındaki Haşim Arıcı’nın ardından 17 yaşındaki Salih Samet Kiraz'ın da cesedine ulaşıldı.

Samsun’un Atakum ilçesinde bulunan Güzelyalı Mahallesi Çobanlı İskelesi sahilinde 18 yaşındaki Haşim Arıcı’nın ardından 17 yaşındaki Salih Samet Kiraz, denize girdikten bir süre sonra kayboldu.

Arıcı’nın cansız bedeni, kısa süre sonra denizden çıkarılırken Kiraz’ı bulmak için Samsun Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç polisler ve Sahil Güvenlik ekipleri, arama çalışması başlattı. Geçtiğimiz gün yapılan çalışmalarda bir sonuç alınamadı.

Ekipler tarafından yapılan çalışmalarda, bugün saat 12.00 sıralarında Çobanlı İskelesi’nin 100 metre açığında su üstünde Salih Samet Arıcı’nın cansız bedenine ulaşıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Yılbaşına iki hafta kala, bu ok işareti bizi nereye götürüyor?
Dezenformasyon ile Mücadele Merkezi Başkanı da ifadede
Başkent Üniversitesi’nden 2025 UI GreenMetric Dünya Üniversiteler Sıralamasında Büyük Başarı
4 ilde yasa dışı bahis operasyonu: Tehdit ve şantajla para aktarımı yapmışlar!
New York Times: 'Marmara'nın derinliklerinde ürkütücü gelişme'