Salgın dönemindeki sürecin “kötü” yönetildiğine dikkat çekti! Oyuncu Cem Davran'dan iktidara sert sözler!

Sosyal medya hesabından iktidarın salgın dönemindeki yönetimine sert tepki gösteren oyuncu Cem Davran, gelecek nesillere çağrıda bulunarak, "Bugünleri araştırırken, salgın dönemi çok kötü yönetildi gibi bilgiler çıkabilir, iyice inceleyin, daha da kötü olduğunu göreceksiniz" dedi.

Geçen pazartesi Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı’nın ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin tamamında sokağa çıkma sınırlaması akşam 21.00 ve sabah 05.00 olarak haftanın her günü devam edecek. Kırmızı kategorideki illerde sadece pazar günü uygulanan sokağa çıkma sınırlaması artık cumartesi ve pazar günü olarak sürecektir. Ramazan ayı boyunca, ülke genelinde hafta sonları sokağa çıkma sınırlaması uygulayacağız” ifadelerini kullanarak, yeni kısıtlamaları açıklamıştı.

Günlük vaka sayısında ise yeni normalleşmenin ardından rekor sayıya ulaşıldı.

“Lebalep” kongrelerin ardından vaka sayısındaki artışa ve yeni kısıtlamalara birçok siyasi, sanatçı ve vatandaş tepki gösterdi.

“İYİCE İNCELEYİN”

Oyuncu Cem Davran ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, salgın dönemindeki sürecin “kötü” yönetildiğine dikkat çekerek, “Gelecek nesillere not, bugünleri araştırırken karşınıza, özellikle salgın dönemi çok kötü yönetildi gibi bilgiler çıkabilir, hemen inanmayın, özgür aklınızla iyice inceleyin, daha da kötü olduğunu göreceksiniz” notunu düştü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

AKOM İstanbul için beklenen haberi verdi: Bu hafta hava nasıl olacak?
Alagöz Maden ve taşeron şirket şikayetçi oldu: Sekü protestocuları hakkında soruşturma
İstanbul'da 'Oh Be Dünya Varmış Derneği' üzerinden milyonluk vurgun: Çok sayıda gözaltı var
Hantavirüs dehşeti yaşanan gemide Türk YouTuber da varmış! Ruhi Çenet yaşadıklarını anlattı
Kirliliğine neden olan AKP’li vekilin maden şirketine 2.5 milyon TL ceza: 'Ruhsatları derhal iptal edilsin'