Şahan Gökbakar "Enjoy I'm vaccined" eleştirisi yapmıştı... Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan cevap geldi

Şahan Gökbakar geçtiğimiz gün Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Enjoy I'm vaccined" kampanyasını eleştirmişti. Gökbakar'ın paylaşımına Sağlık Bakanı Koca cevap verdi.

Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda öğretmenlere ve okul personeline aşı zorunluluğu gelmemesini Kültür ve Turizm Bakanklığı tarafından başlatılan "Enjoy I'm vaccined" kampanyası üzerinden eleştirmişti.

Instagram hesabından paylaştığı videoda aklındaki soruları yönelten Gökbakar, şu ifadeleri kullanmıştı;

Turizm sezonuna başlarken ülkemize gelecek olan turistler kendisini güvende hissetsinler diye onlarla temas edecek olan tüm turizm çalışanlarına aşı zorunluluğu getirilmişti. Mevlüt Çavuşoğlu bakanımız tarafından dillendirmiş ardından da 'Enjoy I'm vaccined' adlı kampanyayla duyurulmuştu. Şimdi eğitim sezonu açılıyor ve çocuklarımızla belki de günde 7-8 saat kapalı ortamda temas edecek olan öğretmenler ve okul personelleri için aşı zorunluluğu getirilmedi. Ama beraberinde akıllara çeşitli sorular geldi.

KOCA'DAN CEVAP 

Şahan Gökbakar'ın paylaşımına Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından cevap verdi.

Koca, Gökbakar'ın önemli bir konuyu dile getirdiğini belirtti. Gökbakar'ın bir bilgi yanlışı olduğunu söyleyen Koca, "Sevgili Gökbakar, devlet turizm sektörü çalışanlarına aşı zorunluluğu getirmedi. Onlara zorunluysa öğretmenlere de zorunlu olmalıydı diyemeyiz" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Son anket: Antalya’daki “5 kelime” ve Silivri davaları son 1 ayda halkı nasıl etkiledi
İBB Davasında mahkemeden itirafçı Adem Soytekin dahil 15 kişi için tahliye kararı!
Banksy'nin yeni eseri mi? 25 metrelik heykel tartışma yarattı
Gülistan Doku'nun ailesi Erzurum'da ifade verecek
İBB davasında duruşma sırasında bir gözaltı daha: Gazeteci Erhan Tekten gözaltına alındı