Sağlık Bakanlığı 19 bin personel alacak

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, 19 bin personel alımı yapılacağını açıkladı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, Sağlık Bakanlığına 15 bin 342 sözleşmeli personel alımı ve 3 bin 658 sürekli işçi alımı olmak üzere toplam 19 bin personel alımı gerçekleştirileceğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, X hesabından bilgi verdi.

Bakan Memişoğlu, “Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile toplam 15 bin 342 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Adaylar, tercihlerini 2- 8 Mayıs 2025 tarihleri arasında ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yapabileceklerdir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca, 3 bin 658 sürekli işçi alımı yapılacağını duyuran Memişoğlu, “Bakanlığımızın merkez ve taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere toplam 3 bin 658 sürekli işçi alımı da gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda başvurular, 5- 9 Mayıs 2025 tarihleri arasında İŞKUR’un ‘http://esube.iskur.gov.tr’ adresinden, elektronik ortamda kullanıcı girişi yapılarak alınacaktır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: İyi bir paparazzi; hayatı boyunca kaç kere acil servise gider, kaç para kazanır?
“Deliller henüz toplanmadı”
Raziye Özdemir Tüfekçi Yazdı: Kirlenen Çevre, Yorulan Zihin
İmamoğlu’ndan ‘çöküş’ uyarısı: Ya iktidar ülkeyi derin bir çöküşe sürükleyecek ya da insanca, hakça bir düzen kuracağız
MSB'den düşürülen İHA açıklaması: Kontrolden çıkmıştı