Sağlık Bakanı Koca'dan açıklama 'Dünyadaki en yüksek aşılama sayısına ulaştık'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Dünkü en iyi performans Türkiye'nin. Dün, her 1 milyon kişide günlük aşılama sayısına göre, dünyadaki en yüksek aşılama sayısına ulaştık. 47 bin kişilik aşı ordumuzdan bugün daha da iyi bir sonuç bekleyin" dedi.

Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dün, her 1 milyon kişide günlük aşılama sayısına göre, dünyadaki en yüksek aşılama sayısına ulaşıldığını aktardı.

Bakan Koca, Twitter'daki paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Dünkü en iyi performans Türkiye'nin. Dün, her 1 milyon kişide günlük aşılama sayısına göre, dünyadaki en yüksek aşılama sayısına ulaştık. 47 bin kişilik aşı ordumuzdan bugün daha da iyi bir sonuç bekleyin." 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Avrupa'yı ikiye bölen Kanye West konser turunun İstanbul’dan başlama ihtimali yüzde kaç?
Ara tatillerle ilgili yeni düzenleme yolda
Starbucks CEO'su yüksek kahve fiyatlarını savundu, tepki yağdı
İstanbul Boğazı'nda 'yat yarışı': Transit gemi geçişlerine kapatıldı
Kongre devre dışı bırakıldı: ABD’den Orta Doğu’ya dev silah satışı