Saat verildi! Meteoroloji'den iki kent için sel uyarısı

MGM, Edirne ve Tekirdağ çevrelerinde önümüzdeki iki saat boyunca kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini belirtti. Vatandaşlar saat 21.00'a kadar fırtına sel ve su baskını gibi oluşabilecek olumsuzluklara karşı uyarıldı.

Meteoroloji, Edirne ve Tekirdağ çevrelerinde önümüzdeki iki saat boyunca kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji'nin uyarısı şöyle:

"Edirne ve Tekirdağ çevrelerinde önümüzdeki 2 saatlik periyotta yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve fırtına ile sel ve su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Dünya genelinde WhatsApp krizi çıktı! Milyonlarca hesap kapandı: Meta'dan açıklama geldi
Rusya'ya sebze taşıyordu: Türk Ro-ro gemisine saldırı! 4 mürettebat yaralandı
Kayseri'de feci kaza... Yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda yaralı var
Türk vatandaşlığında 'sahte ekspertiz' iddiası: 2,5 milyar liralık kayıp
AKOM'dan İstanbullulara 'poyraz' uyarısı: Sıcaklıklar 33 dereceyi bulacak