Saadet Partisi'nde dikkat çeken değişim! İki ilin il başkanı değişti!

Saadet Partisi'nin Mardin ve Kırıkkale İl Başkanlığı'nda değişim. Mardin İl Başkanlığı'na Vejdin Koçhan, Kırıkkale İl Başkanlığı'na ise Veysel Kutluca getirildi.

Saadet Partisi de sosyal medya hesaplarından her iki başkana da yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

İşte yapılan açıklama:

Mardin İl Başkanlığımıza Vejdin Koçhan getirilmiştir. Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Mehmet İmamoğlu’na yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz.

Kırıkkale İl Başkanlığımıza Veysel Kutluca getirilmiştir. Bugüne kadar İl Başkanlığımızı yapan Faruk Vurgun’a yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, yeni İl Başkanımıza başarılar diliyoruz.


 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

İtirafçı olduğu iddia edilmişti: ROK'tan yanıt geldi
Yusuf Tekin açıkladı: YKS değişecek mi?
Pentagon UFO dosyalarını açmaya devam ediyor: Ortadoğu vakaları...
34 yıl sonra ikiz çocuk sahibi olmuşlardı: Abdurrahman Tutdere’den Doğan ailesine ziyaret
Netflix'ten Manifest sürprizi: Başarı dolu yolculuk belgesel oluyor!