RTÜK üyesi Taşçı: RTÜK bürokratları televizyon kanallarını arıyor

RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı, RTÜK bürokratlarının televizyon kanallarının yöneticilerini aradığını söyledi.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in televizyon kanallarını canlı yayınlar konusundaki lisans iptali uyarısını ardından RTÜK bürokratlarının da televizyon kanallarını yöneticilerini aradığı belirtildi.

RTÜK'ün CHP'li üyesi İlhan Taşçı, RTÜK bürokratlarının kanal yönetimlerini arayarak lisans tehdidinde bulunduğunu açıkladı.

Taşçı, sosyal medya hesabından RTÜK'e tepki göstererek şu açıklamayı yaptı:

"Maalesef ülkemizde basın özgürlüğü RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin tarafından askıya alınmıştır! Mevzuata aykırı bir şekilde RTÜK bürokratlarI eliyle televizyon kanallarının yöneticileri aratılarak canlı yayınlarını durdurmaları aksi halde lisanslarının iptal edileceği tehdidinde bulunulmaktadır. Bu tamamen kanunsuz bir talimattır RTÜK Başkanının süren yayınlarla ilgili herhangi bir yetkisi yoktur…"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

ABD ve Suudi Arabistan Irak’a hava saldırısı düzenledi: En az 20 ölü
Abdulkadir Uraloğlu açıkladı: Yabancı plakalı araçlar için yeni düzenlemeler
Yalova’da uyuşturucu operasyonu: Kırmızı bültenle aranan şüpheli yakalandı
Şırnak'ta feci kaza: 1'i çocuk 2 ölü, 2 ağır yaralı
Antalya Büyükşehir Belediyesi soruşturması: Gençlik Merkezi Sorumlusu Tuğçe Güney tutuklandı