Rojin Kabaiş'in ön otopsisinden ilk bulgular: Darp izine rastlandı mı?

Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten alınan numuneler İstanbul'a gönderildi.

Van'da 27 Eylül'de kaybolan ve dün cansız bedeni bulunan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Rojin Kabaiş'ten alınan numuneler, İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

DARP VE CEBİR İZİNE RASTLANMADI

Tuşba ilçesine bağlı Mollakasım Mahallesi sınırındaki Van Gölü kıyısında cansız bedeni bulunan Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Kabaiş'in Van Adli Tıp Kurumu'ndaki ön otopsi işlemlerinde darp ve cebir izine rastlanmadığı belirtildi.

CESETTE DEFORMASYON OLUŞTU

Kesici ve ateşli silahla yaralanmaya ya da kemik kırığına ilişkin bir bulgunun tespit edilmediği cesette, uzun süre suda kalmaya bağlı olarak deformasyonun yaşandığı bildirildi.

BULGULAR İSTANBUL'A GÖNDERİLDİ

Boyun, diz ve kol bölümlerinde renk değişikliklerinin olduğu belirlenen Rojin Kabaiş'in cansız bedeninden alınan numunelerin, kesin ölüm nedeninin tespiti için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Türk Willy Wonka’sı Galataport’ta kime ne satıyor, İstinye Park’ta kime ne satıyor?
AKP döneminde İBB'de Cumhurbaşkanlığı aile fertlerine araç tahsis edilmiş
İmamoğlu'ndan imza kampanyasına çağrı: Parti değil ülkemizin yarınları için
Bakanlık açıkladı: Beşiktaş'ın çocuk sweatshirtleri yasaklandı
CHP'li eski Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt gözaltına alındı