Rektör, eşi için seramik bölümünü başka ilçeye taşıttı

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Aktekin'in Cam ve Seramik Bölümü’nde okuyan eşinin rahat gidip gelebilmesi için bölümü başka ilçeye taşıttığı iddia edildi.

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin'in eşi Banu Aktekin, 2022 yılında Güzel Sanatlar Fakültesi Cam ve Seramik Bölümü’ne eğitim görmeye başladı.

Prof. Dr. Semih Aktekin

Sözcü'nün haberine göre Rektör Aktekin, eşinin bölüme öğrenci olarak başlamasının ardından senato kararıyla Hacıbektaş ilçesinde bulunan Cam ve Seramik bölümünü Nevşehir merkeze 10 km uzaklıkta bulunan Avanos ilçesine taşıdı.

Rektör Aktekin, eşinin 4 yıllık eğitimini tamamlayarak mezun olmasının ardından Cam ve Seramik bölümünü tekrar senato kararıyla Nevşehir merkeze 55 km uzaklıkta bulunan Hacıbektaş ilçesine aldırdı.

Semih Aktekin, daha önce devletin resmi plakalı aracını 12 yaşındaki kızının öğrenci servisine çevirmesiyle de gündeme gelmiş ve büyük tepki toplamıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: Aleyna Tilki gözaltına alınırken en ünlü adli tabibe sordum: Bizim saçımıza da bulaşır mı?
İBB soruşturmasında “İspark ihalesi” dosyası iddianameden çıktı
Necati Özkan: Seçimle gelen seçimle gitmek istemiyor!
Mahkemeden emsal karar: Özel hastane acil müdahaleler için ücret alamaz
Meteoroloji açıkladı: Bu bölgelerde yağışlara dikkat