Rekabet Kurulu, Apple'ın aralarında olduğu 5 şirkete soruşturma açtı

Rekabet Kurulu, Apple Destek Bilişim, Easycep Bilişim , Getmobil Teknoloji ve HB Bilişim hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Daha önce zincir marketlere de soruşturma açan Rekabet Kurulu, Apple Destek Bilişim, Easycep Bilişim , Getmobil Teknoloji ve HB Bilişim hakkında soruşturma açılmasına karar verdi.

Rekabet Kurulu tarafından yapılan açıklamada Apple, Destek Bilişim Proje ve Servis Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi, Easycep Bilişim ve Ticaret AŞ, Getmobil Teknoloji AŞ ve HB Bilişim Teknolojileri Sanayi Tic. AŞ hakkında soruşturma açılmasına karar verildiğini duyurdu.

Apple'ın yeniden satıcıların fiyatlarına müdahale ve geri alım fiyatlarını soruşturma açılan diğer firmalarla koordine ettiği iddia ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Adıyaman Belediyesi, AKP döneminde Aktaş’a ihale yağdırmış
Halk, Adana Belediyesi önünde: Zeydan Başkan onurumuzdur
Gözaltındaki Muhittin Böcek'in oğlu Gökhan Böcek ve eski gelini Zeynep Kerimoğlu hakkında da gözaltı kararı!
Abdurrahman Tutdere, Zeydan Karalar ve Muhittin Böcek gözaltına alındı!
Ahmet Özer'den açıklamalar: İlacı erken seçim