Psikolojik Danışma ve Rehberlik kadro ilanına 'İlahiyat' şartı

İstanbul Aydın Üniversitesi, Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık Anabilim Dalı için açtığı kadro ilanına Doçentliğini İlahiyat Ana Bilim Dalı'nda yapmış olmak şartı koydu.

İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörlüğü, akademik kadrosuna 67 öğretim üyesi almak üzere bir ilan yayınladı.

Birçok fakülteye alım için alınan ilanda Eğitim Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik danışmanlık Anabilim Dalı için açılan ilanlardan biri dikkat çekti.

Söz konusu ilan için aranan nitelik olarak "Doçentliğini İlahiyat (Din Eğitimi) Anabilim Dalı’nda almış olmak ve bu alanda çalışmalar yapmış olmak" şartı getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 70 yıllık bir taraftar olarak neden yine ve yeniden Aziz Bey’e oy vereceğim
ODTÜ Bahar Şenliği'nde yaşanan olaylara ilişkin inceleme başlattı
Marmaris'te Çıkan Orman Yangını Kontrol Altında
Jeffrey Epstein’in İntihar Notunda Kan Donduran Sözler! İlk Kez Ortaya Çıktı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 680 Sözleşmeli Personel Alacak