Profesörden tepki çeken sözler: "Tehlikenin farkında mısınız?"

Prof. Dr. Yusuf Ulcay, yeni neslin yabancı şarkıları ezbere bilmesini ‘tehlike’ olarak gördü. Ulcay’ın bu sözleri tepkilere neden oldu.

Ulcay paylaşımında, “Tehlikenin farkında mısınız? Yabancı şarkıları ezbere bilip, Namaz surelerini bilmeyen bir nesil yetişiyor” ifadelerini kullandı.

Çok sayıda tepki alan paylaşıma bir kullanıcı, “Tehlikenin farkında mısınız? Dini sadece şekilden ibaret sanan, yöneticilerinin işledikleri günahlara ses çıkarmayan, en büyük günahlara, yolsuzluklara, yenen kul hakkına ses çıkarmayıp uyduruk meselelere takılarak kendini müslüman zannedenler yetişiyor” diye yanıt verdi.

Paylaşıma çok sayıda Twitter kullanıcısı da yabancı şarkı sözleriyle yanıt vererek tepki gösterdi.

REKTÖRLÜĞÜ MECLİS’E TAŞINMIŞTI

Daha önce seçimlerde ikinci olmasına rağmen Uludağ Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Ulcay’ın tüm birimlere, daire başkanlıklarına ve müdürlüklere Eğitim-Bir-Senliler’i atadığı iddia edilmişti. Konuyu Meclis’e taşıyan CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “TÜBİTAK’a hayvanat bahçesi müdürü atayan zihniyet yine sahnede. Uludağ Üniversitesi’nde Yabancı Diller Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne veteriner atanıyor. Beden Eğitim ve Spor Bilimleri Fakültesi dekanı Gıda Mühendisi” demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Ertuğrul Özkök: 13 kere seçim kazanmış insana Franco der miyim hiç?
Büyükşehir tarım üreticisinin imdadına yetişti
Soruşturma başlatılmıştı... Ertuğrul Özkök'ten açıklama geldi: 'Aksine, beni Cumhurbaşkanı'nı övdüm diye eleştirdiler'
'Franco'yu örnek verdi, 'öldüğü gece rejim değişti' dedi: Ertuğrul Özkök hakkında soruşturma başlatıldı!
İstanbullular dikkat! 15 Temmuz Şehitler Köprüsü 3 gece trafiğe kapatılacak