Prof. Dr. Naci Görür'den kritik uyarı: "Yavaş yavaş açılıp çöküyor"

Naci Görür, Girit Adası'nda meydana gelen depremin ardından uyarılarda bulundu. Görür, "Girit Heraklion Havzası artçı ve yeni depremlerle yavaş yavaş açılıp çöküyor" dedi.

AFAD'ın açıkladığı verilere göre Ege Denizi'nde 4.0 büyüklüğünde deprem gerçekleşti. Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 4.4 olarak açıklarken, merkez üssü olarak Girit Adası’nı gösterdi.

Bilim Akademisi üyesi ve İTÜ Jeoloji Mühendisi öğretim üyesi Prof. Dr. Naci Görür, Girit Adası'nda meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depremin ardından uyarılarda bulundu. 

Prof. Dr. Görür, sosyal medya hesabından "Arkadaşlar, Girit Heraklion Havzası artçı ve yeni depremlerle yavaş yavaş açılıp çöküyor. Demin de burada 4,3’lük deprem oldu. Sevgiyle" açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri

Site aidatlarına ilişkin yeni yasa mecliste
Darbedilen okul polisi ateş açtı, yanlışlıkla berberi vurdu
Suudilere BAE şoku: Sonun başlangıcı olabilir
İzmir’de itfaiyenin hızlı müdahalesi faciayı önledi
ABD'den dikkat çeken karar: Trump’lı 'America250' pasaportları geliyor!